Zbog pretnje bombom u centru Praga evakuisano 1.000 ljudi

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog pretnje bombom u centru Praga evakuisano 1.000 ljudi

Zbog anonimne poruke da je u jednoj ulici u centru Praga podmetnuta bomba, policija je danas evakuisala oko 1.000 ljudi, a teren pregledaju pirotehničari i specijalno obučeni psi.

Anonimna poruka da je u Moravskoj ulici u centru Praga bomba podmetnuta u jednoj zgradi, stigla je policiji jutros.

"Preusmerili smo saobraćaj. Potpuno smo zatvorili dve ulice zato što u poruci nije precizirano u kojoj od zgrada je bomba", saopštio je portparol policije Tomaš Hulan.

Evakuisani su đaci dve srednje i jedne osnovne škole, kao i zaposleni i građani koji su bili u zgradi pošte.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog pretnje bombom u centru Praga evakuisano 1.000 ljudi

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Zbog anonimne poruke da je u jednoj ulici u centru Praga podmetnuta bomba, policija je danas evakuisala oko 1.000 ljudi, a teren pregledaju pirotehničari i specijalno obučeni psi.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Prag: Dojava o bombi

Izvor: B92, 09.Jan.2014

Prag -- Zbog anonimne poruke da je u jednoj ulici u centru Praga podmetnuta bomba, policija je danas evakuisala oko 1.000 ljudi...Prostor pregledaju pirotehničari i specijalno obučeni psi...Anonimna poruka da je u Moravskoj ulici u centru Praga bomba podmetnuta u jednoj zgradi, stigla je policiji jutros..."Preusmerili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.