Zbog magle u Nišu pojedini letovi preusmereni u Beograd

Izvor: RTS, 22.Jan.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog magle u Nišu pojedini letovi preusmereni u Beograd

Nekoliko letova sa aerodroma u Nišu zbog magle je preusmereno na beogradski aerodrom, gde se saobraćaj odvija nesmetano, kao i drumski i železnički saobraćaj u zemlji.
U periodu od 16 do 19 časova sa Aerodroma "Nikola Tesla"  letovi su realizovali prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja.

Let avio-kompanije "Vizer" iz Bazela za Niš, oko 18.40 časova sleteo je na beogradski aerodrom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << umesto na niški zbog magle u tom gradu.
Dežurne službe beogradskog aerodroma obezbedile su nesmetano i bezbedno odvijanje avio-saobraćaja za 117 avio-operacija, koliko ih je planirano prema današnjem redu letenja.
Zbog magle na području grada Niša avioni iz Malmea i Bazela sleteli su na Aerodrom "Nikola Tesla".
Uređaji i sistemi SMATSA d. o. o. su u punom operativnom radu, a sve usluge u vazdušnoj plovidbi pružaju se neometano.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog magle u Nišu neki letovi preusmereni u Beograd

Izvor: Blic, 22.Jan.2017

Zbog magle na području Niša nekoliko letova večeras je preusmereno na beogradski aerodrom gde se saobraćaj odvija nesmetano, kao i drumski i železnički saobraćaj u zemlji...Na rekama i dalje važi obustava saobraćaja, a zabrana za šlepere i kamione na određenim putnim pravcima, saopštilo je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.