Zatvorski čuvari otkrili da zatvorenik krije telefon u zadnjici kada su ga čuli kako zvoni

Izvor: Blic, 11.Feb.2013, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvorski čuvari otkrili da zatvorenik krije telefon u zadnjici kada su ga čuli kako zvoni

Jedan zatvorenik u zatvoru na Šri Lanki sakrio je mobilni telefon na mestu na kome je mislio da ga niko neće pronaći, u svoj anus, ali ga je tokom jednog pretresa ćelije odala zvonjava telefona koja je dopirala iz njegove zadnjice. Rendgenski snimak sakrivenog telefona

58-godišnjak koji je na odsluženju zatvorske kazne u Velikada zatvoru na Šri Lanki imao je u svom posedu mobilni telefon, koji inače nije dozvoljen zatvorenicima, ali je smatrao da ga je sakrio na sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sve dok telefon nije zazvonio baš u momentu kada su mu čivari pretresali ćeliju.

Iako se silno potrudio i pretrpeo bol kako bi dobro sakrio telefon, zaboravio je da ugasi ton, a telefon je zazvonio u najgorem mogućem trenutku.

Zatvorenik je odmah odveden u bolnicu, gde je posle snimanja rendgenom utvrđeno da mu se u anusu nalazi mobilni telefon.

Hirurškom intervencijom mu je telefon uklonjen iz tela, a muškarac koji je na izdržavanju 10 godišnje kazne zbog krađe, vraćen je nazad u zatvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otkrili da zatvorenik ima mobilni u anusu kad je telefon zazvonio

Izvor: Radio 021, 11.Feb.2013

Jedan zatvorenik iz Šri Lanke je tokom pretraživanja njegove ćelije pokušao da sakrije mobilni u anusu. Međutim, uhvaćen je kada je jedan od čuvara čuo da telefon zvoni.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.