Zastaje dah: Seksi Viktorijini anđeli predstavili novu kolekciju bikinija

Izvor: Blic, 20.Mar.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zastaje dah: Seksi Viktorijini anđeli predstavili novu kolekciju bikinija

Alesandra Ambrozio i Behati Prinslo predstavile su novu kolekciju bikinija kompanije Viktorijas sikret.

Njihove zavidne figure svakako su bile u prvom planu, dok su se smenjivale u najnovijim kreacijama ove kompanije.

Alesandra je pokazala da uprkos trudnoći i dalje ima savršenu figurnu, te da su za nju zaslužni pozamašni sati u teretani.

Sa druge strane Behati je pokazala da sada već može da parira svojim koleginicama, iako je znatno manje prisutna na sceni.

Međutim, očigledno je da su se njih dve odlično zabavile na promociji, kao i svi prisutni novinari koji su uživali u ovoj prezentaciji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seksi Viktorijini anđeli predstavili novu kolekciju bikinija

Izvor: Press, 20.Mar.2014

Njihove zavidne figure svakako su bile u prvom planu, dok su se smenjivale u najnovijim kreacijama ove kompanije.. Alesandra je pokazala da uprkos trudnoći i dalje ima savršenu figurnu, te da su za nju zaslužni pozamašni sati u teretani.. Sa druge strane Behati je pokazala da sada već može da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.