Zarko-Lausevic-posvetio-pesmu-nesrecno-nastradaloj-Tijani

Izvor: medio.rs, 18.Dec.2014, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zarko-Lausevic-posvetio-pesmu-nesrecno-nastradaloj-Tijani

Otac Igor će mu biti zahvalan do neba

Tinejdžerka Tijana Jurić (15) nestala je u noći između 25. i 26. jula, da bi policija posle 13 dana pronašla njeno telo, a za njeno ubistvo optužen je mesar Dragan Đurić (34). Prema saznanjima "Blica", ubica je pre svirepog zločina popio nekoliko pića, a devojčicu potom udario atomobilom i oteo. Ubacio ju je u auto i odvezao na lokaciju 23 kilometara udaljenu od Bajmoka, gde ju je i ubio.

Otac nastradale devojčice, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << što se angažuje na tome da se usvoji "Tijanin" zakon, izmeđostalog je na Tviteru podelio informaciju da je naš poznati glumac i pisac Žarko Laušević posvetio pesmu njegovo ćerki.

Želim da Vam kažem i da je Žarko Lausević napisao i odrecitovao jednu prelepu pesmu za moju Tijanu. Biće na sajtu. Zahvalan sam mu do neba - napisao je Igor Jurić.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.