Zamisli da gledaš Simpsonove 180 sati...

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamisli da gledaš Simpsonove 180 sati...

Američka TV mreža FXX će u avgustu prikazati u celosti svih 25 sezona, tačnije ukupno 552 epizode popularne serije

TV maraton trajaće 184 sata, tj. 12 dana, od 21. avgusta do 1. septembra, a završiće se prikazivanjem filma "Simpsonovi" iz 2007.

Gledaoci će moći da vide sve epizode svojih omiljenih junaka, od prve, nastale davne 1989. do najnovije, piše Mondo.

Maraton "Simpsonovih" će moći da se prati preko malih ekrana, ali i putem brojnih drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << platformi kako bi se doprlo do što šire publike. Mreža FXX je prošle godine otkupila prava prikazivanja serije za 500 miliona dolara.

Ovaj serijal drži svetski rekord najduže prikazivane animirane serije, najduže prikazivane komedije i animirane serije sa najviše Gremi nagrada.

Uskoro bi trebalo da osvane internet sajt "SimpsonsWorld" koji će fanovima nuditi detaljne informacije o junacima Springfilda, sa komentarima kreatora serije Mata Greninga. U narednim mesecima treba očekivati i lansiranje specijalne "SimpsonsTV".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uskoro 184 sata "Simpsonovih"

Izvor: Radio 021, 24.Jul.2014

Američka TV mreža FXX će u avgustu prikazati svih 25 sezona, tačnije ukupno 552 epizode popularne serije "Simpsonovi".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.