Zamena zdravstvenih ne važi za...

Izvor: Mondo, 24.Okt.2016, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena zdravstvenih ne važi za...

Izrada kartica zdravstvenog osiguranja koje sprovodi Republički fond za zdravstveno osiguranje za civilne osiguranike, ne odnosi se na vojne osiguranike, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Foto: Mondo/ Goran Sivački

Fond za socijalno osiguranje vojnih osiguranika obaveštava vojne osiguranike da neće biti zamene zdravstvenih knjižica u dogledno vreme.

U zdravstvenim ustanovama iz Plana mreže Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, vojni osiguranici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pri prijemu pokazuju samo propisno overenu zdravstvenu knjižicu kao jedini validan dokument.

Oko zamene zdravstvenih knjižica elektronskim digla se panika poslednjih mesec dana, jer bi svi osiguranici trebali da imaju nove elektronske knjižice do Novo godine.

Zbog toga je ministarka za državnu upravu i lokalnu samoupravu Ana Brnabić najavila da će građani od polovine novembra za zamenu zdravstvenih knjižica moći da se prijave preko E uprave.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vojni osiguranici ne menjaju zdravstvene knjižice

Izvor: RTS, 24.Okt.2016

. Izrada kartica zdravstvenog osiguranja koje sprovodi Republički fond za zdravstveno osiguranje za civilne osiguranike, ne odnosi se na vojne osiguranike, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.