Zadržite svoj broj i postanite mts korisnik

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zadržite svoj broj i postanite mts korisnik

Želite da budete deo mts porodice i uživate u svim pogodnostima koje vam mts mreža omogućava? Samo izaberite jedan od mts tarifnih paketa i istovremeno zadržite broj mobilnog telefona na koji ste navikli i koji znaju svi vaši prijatelji.

Uz mts uslugu prenosa brojau mts mrežu možete da uživate u mnogobrojnim pogodnostima koje vam mts omogućava: kvalitetnu vezu, neograničeni Internet, do 50% popusta na mesečnu naknadu, mogućnost da nepotrošene minute >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i SMS poruke prenesete u naredni mesec, od 1.000 do čak 40.000 minuta u mts mreži, duplo više Interneta u okviru naknade, mogućnost kupovine mobilnog telefonaveć od 1 dinar, ali i druge pogodnosti.

Sve što treba da uradite kako biste zadržali svoj broj mobilnog telefona a postali mts korisnik jeste da se opredelite za neku od Priča, Miks ili Superpostpejd tarifa, Moj pripejd ili Kontrola troškovatarifu i u nekoj od naših poslovnicapodnesete zahtev za prenos broja koji imate kod drugog operatora.

Nakon toga, ukoliko vaš zahtev za prelazak u mts mrežu bude odobren, u roku od dva dana od podnošenja zahteva dobićete SMS obaveštenje o odobrenom prenosu broja i datumu prenosa. Do tada možete da koristite svoju staru karticu na uobičajeni način, a nakon toga aktivacijom nove mts kartice možete da nastavite korišćenje svog broja, u mts mreži.

Usluga prenosa broja u mts mrežu se ne naplaćuje, a više informacija o uslovima prenosa broja možete da vidite na mts sajtu.

Postanite i vi deo mts porodice i uživajte u svim pogodnostima koje vam mts pruža. Mobilna i fiksna linija, Internet, mts TV ili Box paket– izaberite vašu najbolju kombinaciju mts usluga!



Izvor: mts tvoj svet

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.