Za ugrožene i zaboravljene

Izvor: Vesti-online.com, 29.Sep.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za ugrožene i zaboravljene

Ne prođe skoro ni dan, a da posredstvom Redakcije "Vesti" iz Sidneja ne stigne donacija za nekog od nevoljnika u otadžbini.

Ovog puta, reč je o 300 dolara koje je anonimna porodica iz Sidneja uputila za petoro siročadi Jovanovića iz Tvrdojevca kod Uba, kao i 100 dolara Ratka Crnića iz Melburna, koji je poželeo da obraduje 33-godišnju udovicu Gabrijelu Marjanović iz sela Radovnica kod Trgovišta. Zatim, još 100 dolara redovnog donatora iz Zapadne Australije za narodne kuhinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na Kosovu i Metohiji, koji dobročinstvo čini u ime "Čete i Marte", kao i 100 dolara anonimnog donatora S. S. iz Liverpula za Sašu Milovanovića iz Batočine.

Svi navedeni prilozi, od kojih su neki već na putu ka našim štićenicima, narednih dana biće uručeni onima kojima su namenjeni. Naravno, to ćemo verno zabeležiti na strani Humanitarnog mosta, kao i uvek do sad, kako bi njihovi dobrotvori, bar na taj način, mogli da podele radost sa onima na koje su mislili i poželeli da im pomognu. "Vesti" se najsrdačnije zahvaljuju darodavcima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.