Za 18+: Slikala se do gole kože supruga našeg poznatog sportiste

Izvor: B92, 21.Feb.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 18+: Slikala se do gole kože supruga našeg poznatog sportiste

Ona je joga instruktorka i sa ciljem promocije svojih aktivnosti ona je objavila na Instagramu izazovan set fografija Džesika Oli, supruga našeg plivača Velimira Stjepanovića, pobrala je samo reči hvale na račun svoje smelosti, ali i izgleda.

Među kadrovima koji su na njenom profilu na ovoj mreži su i oni na kojima je ona potpuno gola.

Ona je pokupila samo pozitivne reakcije zbog tih kadrova gde ona obnažena pokazala kako joga deluje na ljudsko telo. Čak su pohvalili i učenici kojima je ona instruktorka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DO GOLE KOŽE Eksplicitne fotografije supruge Velje Stjepanovića

Izvor: Blic, 21.Feb.2017

Džesika Oli, supruga našeg plivača Velimira Stjepanovića, objavila je niz provokativnih fotografija na kojima radi jogu bez ičega na sebi...Džesika je instruktorka joge, i uradila je niz umetničkih fotografija za knjigu "Gola joga"...Veliki broj pratilaca uputio joj je pohvale, ali bilo je i onih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.