ZLOČIN U NOVOM SADU: Ubijeni bivši saradnik zemunskog klana i njegova supruga!

Izvor: Press, 28.Feb.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN U NOVOM SADU: Ubijeni bivši saradnik zemunskog klana i njegova supruga!

Vođa veterničke grupe Nenad Opačić i njegova supruga ubijeni su u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u tom gradu.
Kako je rečeno u novosadskoj policiji, Opačić i njegova supruga ubijeni su između 0.00 i 0.15 časova u ulici Braće Dronjak.

Prema informacijama iz novosadske policije, odmah nakon ubistva policija je blokirala grad.

Nenad Opačić poznat je javnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << od kada je osuđen na dugogdišnju zatvorsku kaznu kao jedan od vodećih ljudi organizacije Firma, koja je povezivana sa trgovinom velike količine droge. 

PROČITAJTE JOŠ:
U Nišu otkrivena laboratorija za proizvodnju marihuane
U Srbiju ilegalno ušlo 17 državljana Avganistana
Šariću i Lončaru po pet i po godina zatvora
   
Opačić je uhapšen u akciji „Sablja“ 2003. godine. Presudom je potvrđeno da se kao šef veterničke grupe bavio preprodajom narkotika, kao i da je bio saradnik zemunskog klana u nekoliko slučajeva otmica i iznude. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijeni Nenad Opačić i njegova supruga

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2015

Vođa veterničke grupe Nenad Opačić i njegova supruga ubijeni su u petak 27. februara u Novom Sadu, rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u tom gradu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Ubijen Nenad Opačić, vođa veterničke grupe

Izvor: RTS, 28.Feb.2015

Vođa veterničke grupe Nenad Opačić i njegova supruga ubijeni su noćas u Novom Sadu. Policija traga za ubicom. . Kako je rečeno je Tanjugu u Policijskoj upravi u Novom Sadu, Opačić i njegova supruga ubijeni su posle...

Nastavak na RTS...

Ubijeni Opačić bio na zatvorskom godišnjem odmoru

Izvor: Mondo, 28.Feb.2015

Ubijeni vođa "veterničkog klana" Nenad Opačić izdržavao je višegodišnju zatvorsku kaznu u Sremskoj Mitrovici, a u vreme ubistva nalazio se na godišnjem odmoru...Foto: Tanug, Jaroslav Pap..Kako je rečeno danas agenciji Beta u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, Opačić je bio na "posebnom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.