ZLOČIN U NOVOM SADU: Muž ubio ženu satarom

Izvor: Kurir, 29.Avg.2014, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZLOČIN U NOVOM SADU: Muž ubio ženu satarom

Policija je uhapsila muža A. K. (1972) osumnjičenog za ubistvo supruge D. K. (1971) koje se noćas dogodilo u naselju Grbavica. U stanu je bila i njihova petogodišnja ćerkica

NOVI SAD - Novosadska policija jutros je uhapsila muškarca A. K. (1972) osumnjičenog da je suprugu D. K. (1971) ubio satarom, saznaje Kurir.

Prema prvim informacijama, porodična tragedija dogodila se još noćas u naselju Grbavica, u ulici Miše Dimitrijevića, a osumnjičeni, po zanimanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << veterinar, navodno je rano jutros sam pozvao policiju.

Inače, kako se nezvanično saznaje, u stanu u kojem su živeli u vreme ubistva bila je i njihova petogodišnja ćerkica koja je bila prisutna i u trenutku kada su joj privodili oca posle čega su je preuzeli nadležni iz Centra za socijalni rad.

Prema tvrdnjama komšija, osumnjičeni je jutros u 11 časova uveden u maricu koju je policija doterala gotovo pred sam ulaz da bi pola časa kasnije pred zgradu došla i kola hitne pomoći koja mu je ukazala lekarsku pomoć na licu mesta.

Uviđaj je još u toku, a motiv zločina zasad je nepoznat. Nezvanično se saznaje da su nedavno oboje ostali bez posla.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Muž iskasapio ženu sekirom u Novom Sadu

Izvor: Blic, 29.Avg.2014

Stravičan zločin dogodio se noćas u Novom Sadu, kada je muž (42) iskasapio svoju ženu (41) satarom, saznaje Blic...Njihovo petogodišnje dete je bilo prisutno dok ga je privodila policija...On je, prema saznanjima „Blica“ jutros pozvao policiju i prijavio kako misli da mu je žena mrtva...Kada...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.