“ZATEKLA SAM MOG TATU SPUŠTENIH GAĆA PRED MOJIM ĆERKICAMA”: Bolesni detalji o DEDI PEDOFILU iz Požarevca

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2016, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“ZATEKLA SAM MOG TATU SPUŠTENIH GAĆA PRED MOJIM ĆERKICAMA”: Bolesni detalji o DEDI PEDOFILU iz Požarevca

Policija je u Požarevcu uhapsila R. M. (63) zbog osnovane sumnje da je seksualno zlostavljao svoje unuke, koje imaju četiri i pet godina, a prema prvim informacijama majka devojčica pronašla je svog oca monstruma spuštenih gaća pred ćerkama.

Ćerka uhapšenog R. M. je svoje ćerke ostavila dedi da ih čuva, a kada je po njih došla, zatekla ga je spuštenih gaća dok pokušava unuke da natera da ga oralno zadovolje.

Zapanjena majka, saznaje Informer, odmah je pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << policiju.

U tužilaštvu mu je određeno zadržavanje od 48 sati zbog krivičnog dela nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim licima, navodi se u saopštenju MUP.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Prijavila oca policiji: Tata mi je silovao ćerke!

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2016, 10:47

Deda R. M. (63) iz Golupca kod Požarevca uhapšen je u subotu zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoje dve unuke od četiri i pet godina, otkrila je ćerka, koja ga je u kući zatekla spuštenih gaća pred zlostavljanim devojčicama, saznaje tabloid "Alo!"...- Slučaj je policiji prijavila njegova...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.