ZASTRAŠUJUĆE: Beograđanin u hlebu našao bubašvabu!

Izvor: Kurir, 17.Avg.2013, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆE: Beograđanin u hlebu našao bubašvabu!

Za vreme ručka uzeo sam jedno parče i video nešto crno. Pomislio sam da je trunčica, a onda shvatio da je insekt

BEOGRAD - Ko zna šta sve pojedemo, a da uopšte i ne znamo.

Beograđanin Milovan P. našao je bubašvabu u belom hlebu koji je kupio u pekari „Rogenart“. Kako kaže, nije mogao da veruje kad je iz sredine hleba izvadio crnu bubu.

- U pekari „Rogenart“ na Vračaru kupio sam beli hleb koji košta 70 dinara. Za vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ručka uzeo sam jedno parče i video u sredini hleba nešto crno. Na trenutak sam pomislio da je upala neka trunčica, ali pošto sam bio znatiželjan, izvukao sam to i shvatio da je bubašvaba - kaže Milovan.

On dodaje da je odmah uzeo lupu kako bi se uverio da je zaista buba.

- Kroz lupu sam lepo video da je bubašvaba, videle su se nogice, glava, telo. Užas, povraćalo mi se kad sam shvatio šta sam mogao da pojedem - kaže naš sagovornik.

Pozvali smo Ljiljanu Petrov, menadžerku „Rogenarta“, koja nam je rekla da ne može da veruje da se tako nešto desilo.

- To je jednostavno neobjašnjivo. Zaista ne znam kako je moglo da se desi da bubašvaba završi u hlebu. Naše brašno mora da se proseje, a sve prostorije redovno deratizujemo. Mnogo mi je žao, izvinjavam se u ime cele kompanije i obećavam da ćemo učiniti sve da se to više nikad ne ponovi - kaže Petrov.

Zaposleni u čudu

Ekipa Kurira otišla je do pekare „Rogenart“ na Vračaru, u kojoj je Milovan P. kupio hleb u kojem je pronašao bubašvabu. Zaposleni u toj pekari nisu mogli da veruju šta se desilo.

- Nikad nam se niko nije požalio na tako nešto. Zaista ne možemo da verujemo - kažu zaposleni u ovoj pekari.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZASTRAŠUJUĆE: Beograđanin u hlebu našao bubašvabu!

Izvor: medio.rs, 17.Avg.2013

Za vreme ručka uzeo sam jedno parče i video nešto crno. Pomislio sam da je trunčica, a onda shvatio da je insekt

Nastavak na medio.rs...

Beograđanin u hlebu našao bubašvabu?!

Izvor: Svet, 17.Avg.2013

Beograđanin Milovan P. našao je bubašvabu u belom hlebu koji je kupio u pekari „Rogenart“. Kako kaže, nije mogao da veruje kad je iz sredine hleba izvadio crnu bubu. “U pekari ‘Rogenart’ na Vračaru kupio sam beli hleb koji košta 70 dinara. Za vreme ručka uzeo sam jedno parče i video...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.