ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR u Hrvatskoj: Baka i unuk (5) poginuli u sudaru, kola totalno smrskana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2017, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZASTRAŠUJUĆ PRIZOR u Hrvatskoj: Baka i unuk (5) poginuli u sudaru, kola totalno smrskana!

Dve osobe su u povređene, a dve poginule

U Ličkom Cerju na području opštine Lovinac, juče nešto posle 11 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe smrtno stradale, a dve osobe su povređene.

Prema informaciji iz Policijske uprave ličko-senjske, u nesreći su učestvovala tri vozila: putničko vozilo zadarskih registarskih tablica, iz kog su obe osobe poginule, kamper holandskih registarskih tablica, kao i kombi vozilo slovenskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << registarskih tablica

Foto: Profimedia/ilustracija

Policija je potvrdila da su poginule jedna ženska osoba i dete u dečijem sedištu. Svi poginuli i povređeni su bili u vozilu zadarskih registracija, u kojem su putovali baka, deda (67) i dvoje unučadi. Poginuli su, prema prvim informacijama, baka (65) i petogodišnje dete, a ostalo dvoje putnika je povređeno.

Iz Opšte bolnice Gospić dete je hitno prebačeno u zagrebačku Klaićevu, a deda u Opštu bolnicu Zadar, gde je nastavljena medicinska njega. O težini njihovih povreda ne zna se puno.

Upravljajući teretnim vozilom vozilo slovenskih tablica, 26-godišnji slovenski državljanin je zbog prebrze vožnje udario u zadnji deo vozila zadarskih tablica, koji je usporio zbog skretanja sa upaljenim levim migavcem. Odbačen je u suprotnu traku pa je tamo udario u kamper holandskih tablica, kojim je iz suprotnog smera upravljao 65-godišnji Holanđanin.

Prizor na mestu nesreće je zaista bio zastrašujući. Kombi i kamper ostali su na putu uništenih prednjih delova vozila, dok je putnički automobil bio gotovo neprepoznatljiv. Kraj njega je bilo telo bake sa jedne strane, a sa druge dečije sedište kao i telo deteta. Njihove lične stvari bile su razbacane okolo. Ono što su videli na mestu događaja šokiralo je i pripadnike interventnih službi koji su priskočili u pomoć.

Uviđajem je na mestu nesreće uz ličke policajce rukovodila je i opštinska državna tužiteljka iz Gospića. Ona će, zajedno sa policajcima koji će sprovoditi istragu, utvrditi sve okolnosti tragedije. Dok je trajao uviđaj, sav saobraćaj ovom deonicom bio je u potpunom prekidu, pa se odvijao obilaznim pravcima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.