Vulin u poseti preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Okt.2015, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin u poseti preduzeću za profesionalnu rehabilitaciju

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin posetiće sutra preduzeće za profesionalnu rehabilitaciju, osposobljavanje za rad i zapošljavanje invalidnih osoba oštećenog sluha DES d.o.o. Novi Sad.

Po javnom pozivu za dodelu sredstava za poboljšanje uslova rada u preduzećima za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, koji je Ministarstvo za rad raspisalo u julu ove godine, preduzeću DES Novi Sad odobreno je 7.850.000.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dinara.

Na tom konkursu Ministarstvo je odobrilo ukupno 122.616.674,91 dinara za 40 preduzeća koja zapošljavaju osobe sa invaliditetom.

Imajući u vidu da su za tu svrhu za 2015. obezbeđena sredstva u ukupnom iznosu od 210.000.000 dinara, Ministarstvo je 5. oktobra raspisalo još jedan poziv za dodelu sredstava preduzećima kako bi se izvršila raspodela preostalih 87.000.000,00 dinara, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.