Vuković:”Do para iz ministarstva kulture se teško dolazi” (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Nov.2015, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković:”Do para iz ministarstva kulture se teško dolazi” (VIDEO)

Narodno poyoriste za naredni period planira nekoliko premijera i saradnju sa ustanovama kulture iz drugih gradova. Među novim predstavama koje se uskoro očekuju je i Molijerova komedija “Žorž Danden“ čija je premijera 26. novembra. Inače, jedno od najstarijih srpskih pozorišta obeležilo je danas svoju slavu “Sveti Arhangel Mihailo“ a direktor pozorišta Ivan Vuković tom prilikom je rekao da se u ovoj ustanovi trude da unesu što više novina kako bi poboljšali program. Međutim, do sredstava od Ministarstva kulture se, kaže, teško dolazi.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Prof. dr Dragan Milić odlikovan ordenom Svetoga Save (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 22.Nov.2015, 18:02

Klinika za kardiohirurgiju i transplantologiju u Nišu od svog otvaranja do danas uradila je najviše transplantacija bubrega u Srbiji, kao i veliki broj drugih intervencija. Osim iz našeg, ovde dolaze i pacijenti iz drugih gradova ne samo sa juga, već i iz čitave zemlje. Samim tim klinika je opravdala...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.