Vučić pričao sa Ramom o poseti

Izvor: B92, 17.Maj.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić pričao sa Ramom o poseti

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom, saznaje B92.

Prema našim saznanjima, Vučić je u razgovoru potvrdio svoju nameru da 27. maja dođe u prvu zvaničnu posetu Albaniji.

Podsetimo, Vučić i Rama su se nedavno susreli u Briselu, a predsednik vlade Albanije je gostovao u Beogradu početkom novembra.

Vučić je nameru da poseti Tiranu izneo u Sarajevu, kada je istakao da će putovati u glavni grad Albanije kako bi se sprečilo širenje nasilja, posle terorističkog napada u Kumanovu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić razgovarao sa Ramom o poseti

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Maj.2015

Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa albanskim premijerom Edijem Ramom, saznaje B92...Prema našim B92, Vučić je u razgovoru potvrdio svoju nameru da 27. maja dođe u prvu zvaničnu posetu Albaniji...Podsetimo, Vučić i Rama su se nedavno susreli u Briselu, a predsednik...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.