Vučić na izložbi Necenzurisane laži

Izvor: RTS, 25.Jul.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić na izložbi "Necenzurisane laži"

Lider SNS-a i predsednik tehničke vlade Aleksandar Vučić obišao je izložbu "Necenzurisane laži", koju je pripremila pres služba SNS-a sa idejom da javnosti predoči negativne medijske sadržaje o aktuelnoj vlasti, objavljene u prethodne dve godine.
Aleksandra Vučića je tokom posete izložbi pratio ministar rada Aleksandar Vulin, a "vodič" kroz izložbu bila mu je predsednica Pres službe stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vladanka Malović.

Izložba je, naveo je organizator, izbor 2.523 primera od ukupno 6.732 negativna medijska sadržaja u poslednje dve godine objavljena o Aleksandru Vučiću i SNS-u.
Između ostalog, na izložbi su prikazani isečci iz novinskih članaka, citati iz novina, kao i sa društvene mreže Tviter.
Izložba, koja je izazvala mnogre komentare u javnosti, otvorena je 18. jula u galeriji Progres u Beogradu, a od septembra bi trebalo da bude predstavljena građanima u unutrašnjosti Srbije.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.