Vučić govornik na promociji knjige Borisa Džonsona

Izvor: N1 televizija, 27.Jul.2016, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić govornik na promociji knjige Borisa Džonsona

Knjiga "Faktor Čerčil" koju je napisao novi šef britanske diplomatije, Boris Džonson, biće predstavljena u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a na promociji će govoriti i predsednik tehničke vlade Srbije Aleksandar Vučić.

Pored Vučića na promociji će govoriti i ekspert za međunarodne odnose iz Vašingtona Lari Grosman i profesor na beogradskom Fakultetu za bezbednost Zoran Dragišić.

Džonson je u knjizi koja je postala bestseler predstavio politički >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << portret jednog od najvećih državnika savremenog sveta, analizirao Čerčilov politički put i neke ključne odluke u njegovoj dugoj karijeri.

Promocija je najavljena za četvrtak u 18.00 u svečanoj sali Skupštine Beograda.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"FAKTOR ČERČIL" Vučić na promociji knjige Borisa Džonsona

Izvor: Blic, 27.Jul.2016

Knjiga šefa britanske diplomatije Borisa Džonsona "Faktor Čerčil", biće promovisana sutra u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a na promociji će govoriti i predsednik tehničke vlade Srbije Aleksandar Vučić...Na promociji koju priređuju izdavačka kuća Albion buks i Međunarodni institut...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.