Vučić:Vi u DS ste kukavice

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić:Vi u DS ste kukavice

Premijer Srbije poručio je danas poslanicima Demokratske stranke da su najobičnije kukavice, i u raspravi, kada nema ko da im odgovori kako zaslužuju, i u politici, gde nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme.
Vučić je na taj način reagovao kada su poslanici DS dobacivali za vreme njegovog obraćanja i pokušavali da ga prekinu.

On je rekao da su "jaki i hrabri i prete samo kada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ko da im odgovori", te da nisu imali hrabrosti, kada su bili na vlasti, da sprovedui neophodne teške reforme, zbog čega je Srbija danas u ovako teškom stanju.

Premijer je dosdao da je čuo da su ceo dan, od početka rasprave, demokrate u parlamentu "nešto pretile", i da je on došao da im odgovori, jer ih se ne plaši.

"Vi ste najobičnije kukavice i ništa više i to ste bili i to ste ostali" poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću...

On je zamolio predsedavajućeg , koji je podelio više opomena poslanicima DS, da pusti da dobacuju, pa čak i da opsuju, jer će se tako lakše osećati i misliti, kako je primetio, da imaju sedam umesto šest odsto podrške.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić nazvao Šutanovca kukavicom, Živković izbačen iz skupštine

Izvor: Vesti-online.com, 22.Dec.2014

Aleksandar Vučić je tokom govor a o rebalansu budćeta optužio demokrate da su pojeli 14 godina zemlje i da su najobičnije kukavice, i u raspravi, kada nema ko da im odgovori kako zaslužuju, i u politici, gde nisu imali hrabrosti da sprovedu teške reforme...Vučić je na taj način reagovao kada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.