Vučić: Teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika

Izvor: N1 televizija, 14.Feb.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika

Vrlo je teško da Siniša Mali ostane na mestu gradonačelnika, rekao je premijer Aleksandar Vučić gostujući na RTS.

"Mislim da nikada nisam bio u kući porodice Mali, nismo kućni prijatelji. Mislim da je napravio izuzetne rezultate, da je nastavio s politikom koja je postojala, Beograd bi bankrotirao", rekao je.

Podsetio je i da je imao saznanja da je to uradio neko iz vrha vlasti i da im je zamerio jedino što to nisu uradili u po bela dana. "Nažalost, oni su to >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uradili  to kada ne treba, i imaće za to političke posledice. U tom smislu pozicija Malog nije laka. Ja ne učestvujem u hajkama i harangama kada me pojedine organizacije teraju da to uradim", rekao je i dodao da pod pritiskom neće da reaguje, pritskom ulice, kao u Rumuniji.

Insistirate svi godinu dana na tome, kad dođemo do koncesije, vi se vratite na tri udžerice, naveo je.

Naveo je da je od Marije mali dobio nekoliko pisama, ali nije želeo da ih komentariše.

"Ko su ljudi koji su upotrebili i zloupotrebili bivšu ženu za političke izjave, to nisu ljudi", rekao je. Mogu da razumem novinare KRIK-a, ali sve one druge koji koriste i zloupotrebljavaju za političke obračune, to je dno dna, ništa gore, dodao je.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Vrlo teško da Mali još dugo bude na tom mestu

Izvor: B92, 14.Feb.2017

Beograd -- Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da pozicija gradonačelnika Beograda Siniše Malog nije “dugoročno održiva“...„Vrlo je teško da Siniša Mali još dugo bude na tom mestu. On svakako neće biti kandidat za gradonačelnika stranke koju vodim“, rekao je Vučić u emisiji Upitnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.