Vučić: Srbija ima plan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2014, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Srbija ima plan

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću Vlade Srbije koja je u prvih 100 dana obezbedila investicioni ambijent i zapošljavanje pre svega mladih, koji moraju da stvore posao za sebe.

Ipak, premijer, kaže da ne želi da daje ocene, da je škrt u vezi sa tim pitanjem, jer, kako kaže, on nikada nije potpuno zadovoljan.

Ukazao je i da nije bilo moguće predvideti najtežu privrednu katastrofu koja nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je zadesila, ali da je uprkos tome ostvareno sve što je bilo planirano.

"Zadovoljan sam trudom, marljivošću, angažmanom, poštenjem i odgovornošću. Nije bilo moguće da predvidite najtežu privrednu katastrofu koja nas je zadesila, a mislim da smo i pored toga, sve ono što smo u našem planu, a važno je reći da Srbija ima plan", rekao je Vučić i dodao da je vlada posvećena da je ozbiljna i rešena da se bavi najtežim problemima.

Misli da je aktuelna vlada uspela u pravljenju temelja i osnova za bolji investicioni ambijent i sa tim su, kaže, bez izuzetka saglasni svi koji u našu zemlju ulažu.

Nema opasnosti od bankrota

Srbija nije u opasnosti od bankrota i Vlada Srbije će dati sve od sebe da završi sporazum sa MMF-om, što će biti dodatni podsticaj za investitore koji žele da ulažu u našu zemlju, poručio je srpski premijer Aleksandar Vučić.

Vučić je gostujući na TV Pink povodom 100 dana rada vlade rekao da je njen cilj zapošljavanje kako bi se 2017. godina stopa nezaposlenosti bila spuštena ispod 18 odsto.

"Ne postoji niko ko neće reći da je bilo teško, ali ćemo dočekati da nam bude bolje, jer ova vlada ima jasan plan koji ceo svet podržava", rekao je premijer napomenuvši da tu ne misli na one koji su pogazili i ono što je radio ubijeni premijer Zoran Đinđić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić i članovi Vlade će danas obići poljoprivredno gazdinstvo porodice Muzlaj u Bačkom Gradištu.

Tom prilikom, premijer i ministri obeležiće 100 dana rada Vlade Republike Srbije, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju sa medijima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

100 DANA VLADE Vučić: Ne podržavaju nas samo oni koji su pogazili i Đinđićevo delo

Izvor: Blic, 03.Avg.2014

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan angažmanom, poštenjem i odgovornošću Vlade Srbije koja je u prvih 100 dana obezbedila investicioni ambijent i zapošljavanje pre svega mladih, koji moraju da stvore posao za sebe. Vlada Srbije..- Srbija nije u opasnosti od bankrota...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.