Vučić: Predstavljaću Vladu u Srebrenici 11. jula

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Predstavljaću Vladu u Srebrenici 11. jula

Savet bezbednosti ni sutra neće doneti rezoluciju o Srebrenici, uveren je premijer Aleksandar Vučić koji je rekao da je lično dobio takve garancije i dodao da misli da nema mogućnosti da dodje do promene u tom stavu. Osim, kako je rekao, ako ne dođe do teksta koji ne bude ni nalik tekstu koji je do danas postojao.

To, kako je rekao, "nije pitanje mogućnosti i mi zbog toga ne seirimo".

- Smatramo da ta rezolucija nije imala za smisao pomirenje - rekao je premijer na vanrednoj konferenciji za novinare nakon sednice Vlade Srbije, navodeći da će otputovati u Srebrenicu 11. jula, gde će predstavljati Vladu Srbije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Predstavljaću Srbiju u Srebrenici 11. jula

Izvor: Blic, 07.Jul.2015

Predstavljaću Srbiju u Srebrenici 11. jula ako za to bude uslova, to je jednoglasno odlučila Vlada večeras, rekao je premijer Aleksandar Vučić večeras na vanrednoj konferenciji za novinare na kojoj je istakao da je "Srbija spremna na pomirenje, ali ne i na poniženje"...- Takvu odluku smo doneli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.