Vučić:  Ja se neću kockati sa sudbinom Srbije

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ja se neću kockati sa sudbinom Srbije

Premijer Aleksandar Vučih poručio je večeras da se on nikada neće kockati sa sudbinom Srbije i njenih građana, te da zemlja samo uz vladine mere, ko god da je vodi, može i mora izaći iz krize.
Vučić je to rekao u obraćanju parlamentu u raspravi o rebalansu budzeta za ovu i budzetu za narednu godinu.

Prema njegovim rečima, i van granica naše zemlje je prepoznata hrabrost Vlade Srbije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odnosu na politički i svaki drugi kukavičluk koji je vladao Srbijom. 

Osvrćući se na one koji stoje iza plakata sa natpisom "Revolucija je jedina solucija", da je i to moguće, ali pod uslovom da pokažu šta znaju i da niko ne bude linčovan, kao što se to u mandatu prošle vlade događalo.



"Srbija sa mnom ili nekim drugim može i mora da izađe iz krize sprovodeći ove mere", upozorio je premijer.

"Hoćemo li uspeti ili ne zavisi od naše odlučnosti", rekao je Vučić i dodao da za njega nema dileme i da bi, ukoliko ne bude u vladi, nastavio da se "bori za ovu zemlju". 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vučić: Neću se kockati sa sudbinom Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras da se on nikada neće kockati sa sudbinom Srbije i njenih građana, te da zemlja samo uz vladine mjere, ko god da je vodi, može i mora izaći iz krize...Vučić je to rekao u obraćanju parlamentu u raspravi o rebalansu budžeta za ovu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.