Vlasnica kafića odbranila goste od naoružanog pljačkaša

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasnica kafića odbranila goste od naoružanog pljačkaša

Bio je to naizgled jedan uobičajen dan u kafiću. Par gostiju i vlasnica Natali Lekler-Pelan s bebom u naručju. U jednom trenutku u kafić ulazi maskirani muškarac s crnom torbom i pištoljem koji je uperio u ženu tražeći novac.

No, ona je samo hladnokrvno prošla kraj njega, otišla ostaviti bebu i vratila se obračunati s pljačkašem. Odgurnula mu je pištolj, izlupala ga torbom po glavi i vikala: „Nije ti ovo banka.“

Ohrabrio se onda i jedan gost koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uzeo svoju stolicu i takođe nasrnuo na lopova koji je nakon svega izudaran pobegao.

U obračunu s vlasnicom, kojoj je očito bio samo kap koja je prelila čašu tog dana, niti s pištoljem jednostavno nije imao nikakve šanse.

Izvor: Youtube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.