Vreme je za plažu

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2015, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme je za plažu

SRPSKI košarkaš Marko Jarić, otkako se rastao od brazilske manekenke Adriane Lime, slobodno vreme provodi u društvu ćerkica Valentine i Sijene. Tata i njegove princeze su za vikend uživali zajedno na plaži, a Jarić je fotografiju starije Valentine postavio na "Tviter". Bez obzira na to što je Valentininu kosu mrsio vetar, to im nije smetalo da se prepuste uživanju. Inače, Jarić i Lima nedavno su pokrenuli brakorazvodnu parnicu koja bi trebalo da bude okončana u julu. Zelenooka lepotica je, u međuvremenu, već uplovila u novu emotivnu vezu, a paparaci su je uslikali u Majamiju kako se ljubi sa mišićavim dečkom, MMA borcem i bokserom čiji je nadimak Big Džo.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Marko čuva decu dok je Lima s dečkom

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 07:13

Marko Jarić se brine o ćerkama dok se njegova bivša Adrijana Lima provodi sa novim dečkom! Bivši srpski košarkaš je posvećen svojim naslednicama, koje je proteklog vikenda odveo na plažu...Marko se trudi da njih dve ne pate zbog njegovog razvoda sa Limom, koji je u toku. Petogodišnja Valentina...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.