Vredne nagrade za mališane uz Minimax Plus

Izvor: Blic, 01.Avg.2014, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredne nagrade za mališane uz Minimax Plus

Obradujte sebe i svoje najmlađe vrednim nagradama učestvovanjem u kreativnom konkursu Minimax Plus-a „Moj najdraži lik iz crtaća“.

Za sve korisnike IPTV Minimax Plus paketa i ljubitelje crtanih filmova - avantura Holi Hobija i drugara, Razigrane Mini, Ti-reks Ekspresa, Super tima u akciji i još mnogo drugih crtanih avantura, Telekom Srbija i Minimax su pripremili kreativni konkurs „Moj najdraži lik iz crtaća“, koji traje od 1. do 31. avgusta.

Da biste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učestvovali u nagradnom konkursu potrebno je da budete korisnik IPTV usluge Minimax Plus i da odaberete svog omiljenog crtanog junaka kome ćete posvetiti pesmu, crtež, kolaž ili fotografiju. Kreativni rad je potrebno da fotografišete ili skenirate i zajedno sa odgovorom zašto vam je taj crtani junak najdraži i ličnim podacima (ime i prezime, grad, godine, ime i prezime roditelja/staratelja, broj fiksnog telefona roditelja/staratelja, mejl adresa roditelja/staratelja) pošaljete na mejl adresu minimaxplus@telekom.rs.

Najkreativniji radovi osvajaju vredne nagrade. Svake nedelje će se birati najkreativniji rad koji će biti nagrađen porodičnom kartom za Aquapark Petroland, kao i 10 radova koje će Minimax nagraditi Minimax poklon paketima. Nagrada za najkreativniji od svih radova je LED televizor i biraće se na kraju konkursa.

U nagradnom konkursu učestvuju svi radovi primljeni od 1. do 31. avgusta.

Za dodatne informacije o konkursu „Moj nadraži lik iz crtaća“ posetite sajt Telekoma Srbija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.