Vraća se Lindzi Von

Izvor: Kurir, 09.Jan.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraća se Lindzi Von

Trener američkih skijašica Aleks Hedlmozer rekao je da će Vonova voziti "ako se ne desi nešto neobično".

Američka skijašica Linzi Von oporavila se od bolesti creva i sutra će posle tri nedelje pauze izaći na stazu.

Četvorostruka šampionka sveta nalazi se među 65 takmičara koji su na startnoj listi na treningu u spustu u Austriji. Von će najverovatnije učestvovati u obe brzinske trke predstojećeg vikenda, spustu u subotu i Super-džiju u nedelju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Trener američkih skijašica Aleks Hedlmozer rekao je da će Vonova voziti "ako se ne desi nešto neobično". Vonova je propustila šest trka tokom 24 dana odsustva i za vodećom Slovenkinjom Tinom Maze zaostaje 725 poena u generalnom plasmanu Svetskog kupa.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lindzi Von od četvrtka na stazi

Izvor: B92, 09.Jan.2013

Američka skijašica Linzi Von oporavila se od bolesti creva i u četvrtak će posle tri nedelje pauze izaći na stazu...Četvorostruka šampionka sveta nalazi se među 65 takmičara koji su na startnoj listi na treningu u spustu u Austriji. Von će najverovatnije učestvovati u obe brzinske trke predstojećeg...

Nastavak na B92...

Povratak Lindzi Von

Izvor: B92, 10.Jan.2013, 14:45

Američka skijašica Lindzi Von vratiće se ovog vikenda na stazu posle odsustva od tri sedmice zbog oporavka od bolesti..."Osećam se potpuno spremno za takmičenje. Posle bolesti noge me, jednostavno, nisu slušale. Zato sam i napravila pauzu", rekla je četvorostruka pobednica Svetskog kupa...Amerikanka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.