Voz udario dvoje dece

Izvor: Press, 14.Apr.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario dvoje dece

Deca su tom prilikom zadobila povrede i lekarska pomoć im je ukazana u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu, odakle su prebačena u Klinički centar u Nišu.
Kako se navodi u saopštenju, do nesreće je došlo oko 11.15 sati u selu Lepenica, u opštini Vladičin Han, kada je voz prednjim delom udario decu.
Uviđaj su obavili zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu i policijski službenici Policijske stanice u Vladičinom Hanu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Voz udario dvoje dece kod Vladičinog Hana

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Maloletni Goran D. (3,5) i njegov brat Radoslav D. (1,5) iz sela Lepenica kod Vladičinog Hana, juče su, na pružnom prelazu u svom selu, zadobili teške telesne povrede, zbog kojih su prebačeni u Klinički centar Niš...Zbog teških povreda, braća su hitno prevezena u niški Klinički centar...Očevici...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.