Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2016, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voren Biti snima film o Hauardu Hjuzu

Američki glumac i reditelj Voren Biti počeo je snimanje filma o milijarderu, investitoru, avijatičaru i filmskom producentu Hauardu Hjuzu.

Film Pravila ne važe fokusira se na ličnost industrijalca i filmskog mogula, koji je bio veoma prisutna ličnost u medijima, delom zbog filantropizma i gradnje velikih aviona, ali i zbog burnog ljubavnog života.

Biti, poznatiji pod nadimkom „Profesionalac“, koji sada ima 79 godina, 15 godina od svog poslednjeg filma vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se u filmske vode.

On odbacuje sličnost između njega i Hjuza, dodajući da američkog milijardera nikada nije upoznao, iako je, kako tvrdi, upoznao sve.

Glavne uloge u filmu tumače Lili Kolins, kao jedna od dvadesetak starleta s kojima je Hjuz bio u vezi, i njen vozač, koga glumi Alden Erenrajh. Njih dvoje su ambiciozni, ali pomalo naivno dolaze u Los Anđeles, nadajući se da će krenuti za svojim nepoznatim dobrotvorom.

Hjuz je bio u emotivnoj vezi s brojnim holivudskim zvezdama, među kojima su bile Džejn Rasel, Ketrin Hepbern, Ava Gardner, Rita Hejvort, Merilin Monro i druge.

Bio je jedan od najbogatijih ljudi na svetu, a umro je od neuhranjenosti.

Postoji nešto prikladno u činjenici da jedan od savremeno najpoznatijih holivudskih plejboja snima film o Hjuzu.

Naime, poznate su Bitijeve romanse s Madonom, Džejn Fondom, Izabelom Ađani, Dajanom Kiton, Džoan Kolins, Džuli Kristi i mnogim drugim.

Piter Biskajnd, autor biografije čuvenog glumca i zavodnika, napisao je da je Biti spavao sa više od 12.000 žena.

Biti se kao glumac proslavio po ulogama u filmovima Nebo može da čeka, Boni i Klajd, Bagzi i Sjaj u travi.

(NN, rts)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.