Vlada usvojila izveštaj o pregovorima sa Prištinom (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Mar.2012, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvojila izveštaj o pregovorima sa Prištinom (VIDEO)

Vlada Srbije usvojila je izveštaj pregovaračkog tima o dosadašnjem toku dijaloga sa Prištinom u Briselu i o dogovoru o regionalnom predstavljanju Kosova, postignutom od 24. februara.

Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović je rekao da je pregovarački tim insistirao na punom i doslednom poštovanju Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN i Ustava Srbije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
"Tada je dogovoreno da se predstavnici privremenih institucija u Prištini na regionalnim skupovima predstavljaju uz fusnotu koja je u skladu sa Rezolucijom 1244 i mišljenjem Medjunarodnog suda pravde", kazao je Mihajlović.

Delević:Status kandidata zavisi od rezultata dijaloga

Jeremić u Njujorku: Pregovorima do rešenja

Kosovo samo sa zvezdicom

On je rekao i da je Vlada danas utvrdila Opšti plan za odbranu od poplava od 2012. do 2018. godine koji predvidja mere i institucionalno organizovanje odbrane od poplava.

Utvrdjeni su i Predlog zakona o zaključivanju i izvršavanju medjunarodnih ugovora, i Predlog zakona o potvrdjivanju Memoranduma o razumevanju Vlade Srbije i Indonezije u saradnji u oblasti odbrane.

Mihajlović je rekao da je Vlada utvrdila i Predlog zakona o potvrdjivanju sporazuma izmedju Srbije i Alžira o uzajamnom podsticanju i zaštiti ulaganja, i sporazuma sa Belorusijom o saradnji u carinskim pitanjima.

(Beta)

FOTO:Beta

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Usvojen izveštaj o regionalnom predstavljanju Prištine

Izvor: Blic, 22.Mar.2012

Vlada Srbije usvojila je danas izveštaj o regionalnom predstavljanju Prištine koji je pregovarački tim Beograda u dijalogu sa Prištinom postigao u dosadašnjem toku razgovora i dogovora...To je na konferenciji za novinare, nakon sednice vlade, saopštio direktor Kancelarije za saradnju s medijima...

Nastavak na Blic...

Vlada usvojila izveštaj o pregovorima sa Prištinom

Izvor: Studio B, 22.Mar.2012

Vlada Srbije usvojila je izveštaj pregovaračkog tima o dosadašnjem toku dijaloga sa Prištinom u Briselu i o dogovoru o regionalnom predstavljanju Kosova, postignutom od 24. februara. ..Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje...

Nastavak na Studio B...

Vlada usvojila izveštaj o pregovorima sa Prištinom

Izvor: Vesti-online.com, 22.Mar.2012

Vlada Srbije usvojila je danas izveštaj pregovaračkog tima o dosadašnjem toku dijaloga sa Prištinom u Briselu i o dogovoru o regionalnom predstavljanju Kosova, postignutom od 24. februara...Na konferenciji za novinare posle sednice Vlade Srbije, šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Utvrđen Opšti plan za odbranu od poplava u Srbiji

Izvor: Blic, 23.Mar.2012, 04:55

Direktor Kancelarije za saradnju s medijima Vlade Srbije Milivoje Mihajlović izjavio je da je Vlada na današnjoj sednici utvrdila Opšti plan za odbranu od poplava za period od 2012. do 2018. godine, koji predviđa mere i načine institucionalnog organizovanja odbrane od poplava...Mihajlović je na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.