Izvor: Kurir, 17.Nov.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada usvaja budžet iduće nedelje

BEOGRAD, 17. novembra 2008. (Beta) - Predlog budžeta za 2009. godinu biće dostavljen Vladi na usvajanje iduće nedelje, rečeno je danas Beti u Ministarstvu finansija. Prošle nedelje je ministarka finansija Diana Dragutinović rekla da očekuje da Vlada ove nedelje usvoji predlog budžeta za narednu godinu, ali je, kako navode u Ministarstvu, bio kratak rok da se posle dogovora sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) usaglase sve budžetske stavke. Prema Zakonu o budžetskom sistemu Vlada je obavezna da do 1.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada usvaja budžet iduće nedelje

Izvor: TV Avala, 17.Nov.2008

Predlog budžeta za 2009. godinu biće dostavljen Vladi na usvajanje iduće nedelje, rečeno je danas Beti u Ministarstvu finansija.

Nastavak na TV Avala...

Vlada usvaja budžet iduće nedelje

Izvor: B92, 17.Nov.2008

Beograd -- Predlog budžeta za 2009. godinu biće dostavljen vladi na usvajanje iduće nedelje, rečeno je u Ministarstvu finansija...Prošle nedelje je ministarka finansija Diana Dragutinović rekla da očekuje da vlada ove nedelje usvoji predlog budžeta za narednu godinu, ali je, kako je rečeno agenciji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.