Vlada FBiH: Poslanici o socijalnoj zaštiti i zaštiti porodica s djecom

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada FBiH: Poslanici o socijalnoj zaštiti i zaštiti porodica s djecom

MOSTAR - U Mostaru je danas počela 28. sjednica Vlade Federacije BiH kojom, po ovlašćenju premijera FBiH Fadila Novalića, predsjedava dopremijerka FBiH i federalna ministrica finansija Jelka Milićević, saopšteno je iz Kancelarije za odnose s javnošću Vlade FBiH.

Vlada Federacije BiH će razmatrati amandmane na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u FBiH.

Dnevnim redom planirano je razmatranje prednacrta tri zakona: o hraniteljstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Federaciji BiH, o izmjenama i dopunama Zakona o osnovama socijalne zaštite, zaštite civilnih žrtava rata i zaštite porodica s djecom, kao i o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Članovi Vlade će se izjasniti i o predloženoj izmjeni Uredbe o uslovima i načinu plaćanja gotovim novcem te o izvještaju Povjerenstva za usuglašavanje odredaba Nacrta zakona o zaštiti okoliša s propisima iz oblasti zaštite voda i prostornog uređenja.

Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije je za današnju sjednicu dostavilo informaciju o izboru strategijskog partnera za financsiranje i izgradnju Bloka 1 Termoelektrane "Banovići“, snage 350 MW, a Agencija za privatizaciju u FBiH predložila je da Vlada FBiH da saglasnost na način i metod prodaje stopostotnog udjela Energoinvesta d.d. Sarajevo u Energoinvestu RTC-ADM d.o.o. Sarajevo u postupku male privatizacije, stoji u saopštenju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Vlada BiH: Državni službenici se zapošljavaju putem javnog konkursa

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2015

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj sjednici u Mostaru kojom je, po ovlaštenju premijera FBiH Fadila Novalića, predsjedavala zamjenica premijera FBiH i federalna ministrica finansija Jelka Milićević, utvrdila amandmane na Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u FBiH,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.