Više od dva miliona Srba će oboleti od gripa

Izvor: Mondo, 24.Jul.2009, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više od dva miliona Srba će oboleti od gripa

Na jesen i zimu u Srbiji se očekuje veliki pandemijski talas i oboljevanje između dva i dva i po miliona ljudi, tvrde Milosavljević i Kon. Dragan Marković Palma tvrdi da ministar plaši narod.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na jesen i zimu dva miliona u Srbiji obolelih od novog gripa

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jul.2009

BEOGRAD, 24. jula 2009. (Beta) - Epidemiološka situacija u Srbiji vezana za novi virus gripa N1H1 ima tendenciju pogoršanja, a na jesen i zimu očekuje se veliki pandemijski talas i oboljevanje između dva i dva i po miliona ljudi, rečeno je u petak u Institutu za javno zdravlje Srbije. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Na jesen i zimu dva miliona u Srbiji obolelih od novog gripa

Izvor: TV Avala, 24.Jul.2009

Epidemiološka situacija u Srbiji vezana za novi virus gripa N1H1 ima tendenciju pogoršanja, a na jesen i zimu očekuje se veliki pandemijski talas i oboljevanje između dva i dva i po miliona ljudi, rečeno je danas u Institutu za javno zdravlje Srbije.

Nastavak na TV Avala...

Kon: Na jesen 2 do 3 miliona obolelih od novog gripa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2009

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Tomica Milosavljević rekao je danas da Srbija planira kupovinu tri miliona doza vakcina protiv novog gripa kada dođe do njene prodaje i o tome pregovara sa referentnom farmaceutskom kućom, a epidemiolog Predrag Kon izneo je procenu da se na jesen očekuje 2 do 3...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.