Virtuelna tura kroz „Egzit“

Izvor: Blic, 29.Mar.2010, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtuelna tura kroz „Egzit“

Na zvaničnom sajtu festivala www.exitfest.org od danas možete pogledati virtuelnu turu kroz „Egzit”, a uz pomoć interaktivne panorame od 360 stepeni možete zakoračiti u svaki kutak festivala i osetiti jedinstvenu atmosferu na Tvrđavi.

Virtuelna tura snimljena je prošle godine tokom jubilarnog desetog „Egzita”, a svojim interaktivnim sadržajem omogućava svima da se upoznaju sa svim lokacijama i festivalskim dešavanjima.

U sadržaj virtuelne ture >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uključene su panorame od 360 stepeni za sve najatraktivnije lokacije festivala, koje prikazuju prostor u celini i daju posetiocima mogućnost kontrole ugla posmatranja.

Svaki segment festivala sadrži i mnoštvo fotografija, kao i video-snimke. Video-sadržaj obuhvata mini-filmove koji prikazuju delove nastupa na festivalskim binama. Među njima su spektakularni koncerti koje su održali „The Prodigy”, Lili Alen, „Kraftwerk”, intervjui sa izvođačima kao što su „Korn”, „Madness” i mnogi drugi, kao i izjave i utisci posetilaca iz celog sveta snimljeni tokom prošlogodišnjeg festivala.

Mapa sa svim festivalskim lokacijama i njihovim kratkim opisima omogućava posetiocima da se pripreme za boravak na „Egzitu”, a jednostavnim klikom miša pristupa se sadržaju svakoj od lokacija. Zahvaljuju virtuelnoj turi, posetioci iz celog sveta moći će da posete „Egzit” i osete magiju jedinstvene Petrovaradinske tvrđave. Da podsetimo, ovogodišnji festival se održava od 8. do 11. jula, a preko 600 izvođača nastupiće na više od 20 festivalskih bina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virtuelni provod na Exitu

Izvor: Kontra magazin, 29.Mar.2010

Exit vas poziva na uzbudljiv virtuelni obilazak jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi. Od ponedeljka 29. marta, na sajtu Exitfest.org biće postavljena ekskluzivna virtuelna tura kroz Exit festival. Kroz interaktivne panorame od 360&deg; posetioci će moći svakodnevno da zakorače u...

Nastavak na Kontra magazin...

Virtuelna tura kroz EXIT

Izvor: Mondo, 29.Mar.2010

Na sajtu festivala možete pogledati interaktivne panorame u rasponu od 360 stepeni.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.