Vesna Pusić u ponedeljak u Beogradu

Izvor: Beta, 21.Feb.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Pusić u ponedeljak u Beogradu

BEOGRAD/ZAGREB, 21. februara 2014. (Beta) - Potpredsednica hrvatske vlade i šefica diplomatije Vesna Pusić dolazi u ponedeljak u posetu Beogradu.

Kako je najavljeno iz srpske vlade, Vesna Pusić će razgovarati s potpredsednikom Vlade Srbije u ostavci Aleksandrom Vučićem. Prema najavi iz Zagreba, ona će se sastati i s minsitrom spoljnih poslova Srbije Ivanom Mrkićem.

Do ove posete dolazi nedelju dana uoči glavne rasprave po tužbi Hrvatske i protivtužbe Srbije za genocid pred Medjunarodnim sudom pravde u Hagu, koja počinjd 3. marta.

Hrvatska ministarka je poslednji put bila u Beogradu u junu 2013.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Vesna Pusić u ponedeljak u Beogradu

Izvor: Blic, 21.Feb.2014

Potpredsednica hrvatske vlade i šefica diplomatije Vesna Pusić dolazi u ponedeljak u posetu Beogradu...Kako je najavljeno iz srpske vlade, Vesna Pusić će razgovarati s potpredsednikom Vlade Srbije u ostavci Aleksandrom Vučićem...Prema najavi iz Zagreba, ona će se sastati i s minsitrom spoljnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.