Vesić: Obnova Malog pozorišta gotova do kraja leta

Izvor: Blic, 16.Avg.2014, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Obnova Malog pozorišta gotova do kraja leta

Obnova Malog pozorišta "Duško Radović" biće završena najkasnije do kraja leta, a ostalo je još samo da se obezbedi protivpožarna dozvola Ministarstva unutrašnjih poslova, najavio je gradski menadžer Goran Vesić.

- Pored velike, pozorište će imati i malu scenu na mestu nekadašnjeg foajea, a obe su opremljene najmodernijom scenskom tehnikom - kazao je Vesić.

Prema njegovim rečima, obezbeđeni su i poseban ulaz i rampe za osobe sa invaliditetom, a ulaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 521,9 miliona dinara, posle dve godine pozorište će dobiti znatno lepši i funkcionalniji izgled.

Ovo je, kako je istakao, bio i jedan od načina da se grad oduži Dušku Radoviću, koji je svojim duhom postao simbol Beograda.

U pozorištu je izgrađen poseban objekat za trafostanicu i dizel-agregat koji će obezbedjivati nesmetan rad i u nepredvidjenim okolnostima.

Uskoro se očekuje i raspisivanje javnog konkursa za studente sa zadatkom da osmisle izgled novog igrališta, koje će biti podignuto u Radovićevu čast, dodao je gradski menadžer.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Duško Radović" uskoro u funkciji

Izvor: B92, 16.Avg.2014

Gradski menadžer Goran Vesić istakao je da će obnova Malog pozorišta “Duško Radović“ biti završena najkasnije do kraja leta...Vesić je dodao da je ostalo da se obezbedi protivpožarna dozvola, koju treba da obezbedi Ministarstvo unutrašnjih poslova..."Pored velike, pozorište će imati i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.