Veliko srce Alana (Mamurluk)

Izvor: Mondo, 22.Maj.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko srce "Alana" (Mamurluk)

Glumac Zak Galifijanakis, svima nama poznatiji kao Alan iz "Mamurluka" napravio sjajan gest na premijeri trećeg filma o ludoj družini.

Zak Galifijanakis postao je vrlo popularan tumačeći lik Alana u filmovima "Mamurluk", a nema sumnje da će dobiti još mnogo obožavalaca zbog svog sjajnog, humanog gesta.

On je iščupao "iz blata" 87-godišnju Elizabet "Mimi" Hejst, koja je bila beskućnik, a potom je pozvao da mu bude pratilja na premijeri trećeg dela "Mamurluka" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Los Anđelesu.



Glumac je upoznao Elizabet pre 18 godina dok je radila u jednoj perionici veša u Santa Moniki u Kaliorniji. Ali, Elizabet je potom upala u probleme, ostala je bez posla i plate, i završila je na ulici.

Kada je to čuo, 43-godišnji Zak joj je kupio stan, a zajedno sa koleginicom Rene Zelveger sredio joj je novo prebivalište.

"Kraljica Mimi", kako je nazivaju, prvi put je ostala bez krova nad glavom kada je imala 55 godina i kada se razvela od tadašnjeg muža. Potom se zaposlila u perionici veša, gde je radila i spavala punih 18 godina. Nije imala regularnu platu, već su joj jedina primanja bile napojnice koje je dobijala od mušterija.

Potom je ponovo završila na ulici.

Mnogima se dopao ovaj gest zvezde filma "Mamurluk", a u toku je snimanje dokumentarnog filma o ovom neobičnim prijateljstvu.

Zak je, inače, ovu staricu vodio i na prethodnu premijeru, odnosno premijeru drugog dela "Mamurluka".

POGLEDAJTE KAKO JE BILO NA PREMIJERI MAMURLUKA III



(MONDO - Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zek Galifianakis kupio stan beskućnici i pozvao je na premijeru filma "Mamurluk 3"

Izvor: Blic, 22.Maj.2013

Glumac Zek Galifianakis kupio je stan za Elizabet Hejst (87), beskućnicu koju je upoznao pre 18 godina, dok je radila u perionici veša. I ne samo to, Zek je bakicu pozvao da bude njegova pratilja na premijeri "Mamurluka 3" koja je održana u ponedeljak uveče. Sa premijere "Mamurluka 2": Zek sa pratiljom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.