Veliki požar, gori Depo u Bulevaru

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki požar, gori "Depo" u Bulevaru

U toku je velik požar u tržnom centru "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Veliki broj vatrogasaca na licu mesta. Saobraćaj obustavljen.

Foto: MONDO

RTS javlja da se još niko nije obratio za pomoć Hitnoj pomoći, pa se pretpostavlja da nema povređenih.

Požar gasi 33 vatrogasca već sat vremena, a stalno pristižu i nove ekipe. Nešto pre osam sati počeo da je gori prvo krov, a vatra se potom proširila na celu zgradu.

Vidljivost >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je slaba, a vetar nosi dim prema Dunavu.

Putnička vozila ne saobraćaju od Đerma do Vukovog spomenika, a tramvaji koji prolaze kroz Bulevar ne rade.

Inače, veliki deo grada je pod dimom i miris paljevine se oseća u širem centru grada.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GORI DEPO Urušio se krov, centar grada u dimu

Izvor: Blic, 23.Avg.2014

U požaru u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra gori "Depo". Kako javlja reporter Blica, krovna konstrukcija je u potpunosti nestala u požaru. Vatrogasci rade na gašenju požara, a prema nezvaničnim inofrmacijama nema povređenih...Vatreno #jutro u #Beograd #pozar pic.twitter.com/HaHX2B9D9C..Povređenih...

Nastavak na Blic...

Požar u "Depou" pod kontrolom, gasiće ga više sati

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014

Lokalizovan je veliki požar u tržnom centru "Depo" u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Ceo objekat izgoreo. Saobraćaj ponovo funkiconiše. Sve stvari unutra uništene..Foto: MONDO..Povređenih osoba nema pošto je sreća da je požar izbio pre devet, kada počinje radno vreme tržnog centra...Požar...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.