Izvor: Nezavisne Novine, 23.Apr.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vatra progutala mostarski Bingo, požar krenuo iz odjela namještaja

MOSTAR - Mostarski vatrogasci stavili su pod kontrolu veliki požar koji je u subotu naveče oko 20 časova zahvatio objekt Tržnog centra Bingo, na sjevernom ulazu u Mostar, a prema prvim procjenama šteta je stopostotna.

Požar u Tržnom centru Bingo u Mostaru je, navodno, krenuo iz odjela za namještaj, odakle se proširio na ostale dijelove i tako uništio cijeli objekat, piše Bljesak.

Prema onome što se može vidjeti na mjestu događaja, izgorjela je kompletna >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << montažna zgrada i sve što se u njoj nalazilo. Srećom, u požaru niko nije povrijeđen.

Požarište je sinoć iza 22 časa obišao i mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić koji je tom prigodom kazao kako će posljedice ovog nesretnog događaja osjetiti ne samo firma i njezini zaposlenici, već i cijeli Mostar.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.