Van Dam u drugom delu “Plaćenika”

Izvor: Blic, 08.Maj.2011, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Dam u drugom delu “Plaćenika”

Jednog od glavnih negativaca u nastavku filma “Plaćenici” igraće glumac Žan Klod Van Dam, koji je odbio da se pojavi u prvom filmu za koji je Silvester Stalone napisao scenario, režirao i u kojem je glumio glavnu ulogu, ali je promenio mišljenje za drugi deo.

Glumac Silevester Stalone je ranije rekao da želi da Brus Vilis reprizira svoju ulogu negativca iz prvog dela i potvrdio da ovaj put neće režirati film, niti napisati scenario za njega kako bi se više posvetio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glavnoj ulozi u filmu.

Premijera "Plaćenika 2” očekuje se u avgustu 2012. godine.

Prvi deo "Plaćenika” okupio je nekoliko poznatih akcionih glumaca, među kojima i Džejsona Statama, Džeta Lija, Dorfa Landgrena.

Malu epizodnu ulogu je, pored Vilisa, imao i Arnold Švarceneger.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Van Dam u Plaćenicima 2

Izvor: NaDlanu.com, 08.Maj.2011

LONDON, 8. maja 2011. (Beta) - Junak akcionih filmova Žan-Klod Van Dam trebalo bi da bude jedan od vodećih negativaca u nastavku prošlogodišnjih "Plaćenika", objavljeno je na sajtu Didžital spaj.Van Dam (51), koji je odbio ulogu u prvim "Plaćenicima", sada je potvrdio da je zainteresovan za nastavak....

Nastavak na NaDlanu.com...

Van Dam u drugom delu Plaćenika

Izvor: medio.rs, 08.Maj.2011

Jednog od glavnih negativaca u nastavku filma Plaćenici igraće glumac Žan Klod Van Dam, koji je odbio da se pojavi u prvom filmu za koji je Silvester Stalone napisao scenario, režirao i u kojem je glumio glavnu ulogu, ali je promenio mišljenje za drugi deo.

Nastavak na medio.rs...

Još mišića u nastavku “Plaćenika“ – stiže Van Dam

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2011

Junak akcionih filmova Žan-Klod Van Dam trebalo bi da bude jedan od vodećih negativaca u nastavku prošlogodišnjih "Plaćenika", objavljeno je na sajtu “Didžital spaj“...Van Dam, koji je odbio ulogu u prvim "Plaćenicima", sada je potvrdio da je zainteresovan za nastavak...Silvester Stalone koji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.