Vajdinger: Najbolje od nas tek predstoji

Izvor: Kurir, 19.Dec.2014, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajdinger: Najbolje od nas tek predstoji

BEOGRAD - Kompanija „Koka-Kola Helenik Srbija“ predstavila je juče prvi lokalni izveštaj o održivosti za 2013. godinu, koji je, kako je istaknuto, izraz „čvrstog opredeljenja kompanije da vrednost stvara ne samo za svoj biznis već i za partnere i zajednicu u kojoj posluje“.

Ovo je prvi takav izveštaj u Srbiji. U međunarodno priznatim okvirima izveštavanja GRI (Global Reporting Initiative) izveštaj je dostigao nivo B, a istovremeno u potpunosti odgovara na zahteve Globalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dogovora Ujedinjenih nacija koji se odnose na Izveštaj o napretku. Samo tokom 2013. godine u lokalnu zajednicu uloženo je 50 miliona dinara kroz različite društveno odgovorne projekte u oblastima zaštite životne sredine, edukacije mladih, promocije aktivnog načina života i pomoći u vanrednim situacijama.

- Po uzoru na „Koka-Kola Helenik AG“, koji je poznat po izveštavanju o održivosti, odlučni smo u nameri da budemo lider na lokalnom tržištu i podstaknemo druge da nas slede. Siguran sam da nam najbolje tek predstoji - rekao je Ramon Vajdinger, generalni direktor „Koka-Kola Helenik Srbija“.

(S. I.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.