VUČEVIĆ JEREMIĆU: Srbiji je dosta samozvanih patriota koji nikada nisu zasukali rukave!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČEVIĆ JEREMIĆU: Srbiji je dosta samozvanih patriota koji nikada nisu zasukali rukave!

Istakao da je Jeremić u pravu kada kaže su on i premijer Aleksandar Vučić dva sveta, u političkom i vrednosnom smislu

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je danas predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću da je narodu u Srbiji dosta samozvanih patriota, koji nisu doveli nijednog investitora "već su se baškarili u luksuznim stanovima u Vašingtonu i slikali po ekskluzivnim salonima".

Vučević je u saopštenju dostavljenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijma istakao da je Jeremić u pravu kada kaže su on i premijer Aleksandar Vučić dva sveta, u političkom i vrednosnom smislu.

- To i jeste najveća sreća za građane Srbije, što njih dvojica nemaju apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, sem možda adrese u istoj zemlji - rekao je Vučević.

On je dodao da se Jeremiću patriotizam završava činjenicom da mu ona piše u ličnoj karti.

Potpredsednik Glavnog odbora SNS poručio i da Jeremić ne zna koliko se gladovalo u Srbiji, niti da ga je to zanimalo dok je "po belom svetu jurio fotelje, brendirao svoje ime od para iz državne kase".

- Dosta je ovom narodu samozvanih patriota, koji nijednog investitora nisu doveli, koji nijednog čoveka nisu zaposlili, koji nikada rukave nisu zasukali, već su se baškarili u luksuznim stanovima u Vašingtonu i slikali po ekskluzivnim salonima - rekao je Vučević.

On je istakao i da za razliku od njega premijer Vučić gradi, zapošljava, unapređuje, promoviše našu Srbiju.

- Drago mi je što ćete bar videti Srbiju u ovoj kampanji, pa možda progledate dalje od promotivnih zastavica sa sopstvenim likom. I Janković, i Vi i mnogi drugi promoteri sopstvenog lika i dela, navodnog - zaključio je Vučević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.