VIDEO: Predstavljen najbrži gejming miš na svetu

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Predstavljen najbrži gejming miš na svetu

Kompanija Logitech danas je predstavila najbržeg gejming miša na svetu, Logitech G402 Hyperion Fury, koji dolazi s novom ekskluzivnom senzorskom tehnologijom Fusion Engine s kojom može ostvariti pouzdano praćenje od 500 inča u sekundi (IPS) (12m/s).

Fusion sistem, koji se nalazi u Hyperion Fury mišu, delo je Logitechovih inženjera i rešava učestale probleme s kojima se susreću FPS igrači: najčešće miševi ne mogu da prate brze pokrete igrača. Hyperion Fury ima sistem s 32-bitnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ARM procesorom što omogućava pouzdane brzine praćenja koje premašuju 500 inča u sekundi.

Delta Zero tehnologija osigurava visoku preciznost Hyperion Fury miša. Igrač može u trenu pristupiti nekoj od četiri DPI postavke tako da se u igri vrlo lako može prebaciti sa detaljnog snajperskog nišanjenja na high-speed poteze, i to sve s maksimalnom preciznošću.

Hyperion Fury ima osam programabilnih tastera koji se mogu podesiti kako želite – nezavisno od toga da li želite složene makro naredbe ili pojedinačne tastere – i to uz pomoć Logitech Gaming softvera.  Logitech G402 Hyperion Fury FPS gejming miš se očekuje u Evropi u avgustu 2014. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 59,99 evra.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je najbrži kompjuterski miš na svetu

Izvor: B92, 30.Jul.2014

Švajcarska firma Logitech predstavila je najbržeg miša na svetu - G402 HF (Hyperion Fury)...Uz maksimalnu brzinu od 12 m/s, G402 firme Logitech je prilagođen pre svega FPS igricama, objavljeno je danas na veb sajtu begeek.fr...Ta performansa je omogućena zahvaljujući spajanju hibridnog senzora...

Nastavak na B92...

Logitech G402 Hyperion Fury miš

Izvor: ITsvet.com, 31.Jul.2014, 13:33

Kompanija Logitech je predstavila najnoviji dodatak u okviru svoje serije igračkih miševa. U pitanju je G402 Hyprrion Fury igrački miš. Kompanija navodi da je reč o najbržem mišu svoje vrste koji može da tačno prati komande zahvaljujući svom ugrađenim 32-bitnom ARM procesoru. Ovaj miš je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.