(VIDEO) POSLE 13. DECE: U 65. godina rodila četvorke?

Izvor: Kurir, 23.Maj.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) POSLE 13. DECE: U 65. godina rodila četvorke?

BERLIN - Učiteljica iz Berlina Anegret Raunig, stara 65 godina, rodila je četvorke - tri dečaka i devojčicu.

Bebe su rođene carskim rezom i mediji tvrde da imaju velike šanse da prežive, mada se moguće komplikacije ne mogu isključiti, jer su rođene u 26. nedelji trudnoće.

Anegret Raunig je već imala 13. dece kada se odlučila za veštačku oplodnju u inostranstvu, što je izazvalo nezadovoljstvo lekara, koji su postavili pitanje da li je njeno telo u staju da podnese trudnoću. Sada se Anegret Raunig "oseća dobro, s obzirom na okolnosti".

(FoNet)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sa 65 godina rodila četvorke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015

Učiteljica iz Berlina Anegret Raunig, stara 65 godina, rodila je četvorke - tri dečaka i devojčicu, javlja danas AP...Bebe su rođene carskim rezom i mediji tvrde da imaju velike šanse da prežive, mada se moguće komplikacije ne mogu isključuti, jer su rođene u 26. nedelji trudnoće...Anegret...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.