VIDEO: Ovu masturbaciju vas neće biti blam da pogledate!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ovu masturbaciju vas neće biti blam da pogledate!

Iako je svet prepun singl devojaka, to ne sprečava muškarce da sebi prirede par trenutaka samostalnog zadovoljstva s vremena na vreme, a uvek možemo da računamo na internet da će od nečega što zahteva malo privatnosti napraviti nešto što želimo da podelimo sa svima.

Naravno, ni ovaj put nismo ostali razočarani.

Video objavljen na Fejsbuku pokazuje da masturbacija može biti i te kako kreativno delo, pogotovo ako se dotera uz malo "cenzure".

Znali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smo da mnogi imaju svoj ritam, ali ovo celu stvar podiže na potpuno nov nivo - masturbacija je sada dobila svoju himnu i sigurni smo da će je muškarci prihvatiti oberučke.

Idemo, svi ruke dole!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.