VIDEO: Ovo je kašika budućnosti i svi ćete da poludeti za njom

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ovo je kašika budućnosti i svi ćete da poludeti za njom

Kako god da ste do sada zamišljali kašike u budućnosti, u njoj one definitivno neće biti oble i udubljene, već ravne kao lenjir. I bar četiri puta korisnije.

Da,  ovo je kašika budućnosti! Skroz je ravna i na njoj su iscrtane mere. Smislio ju je Raul Agarval i on veruje da je to jedina kašika koja će vam uskoro biti potrebna za kuvanje jer s njom možete mnogo više nego što ste mogli sa dosadašnjim kašikama ili kutlačama.

Osnovna karakteristika kašike >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << “Polygons” je to što menja oblik. Može se presaviti, na sebi ima iscrtane mere i sav sadržaj se može iz nje izliti, a opet će se iz nje teško nešto prosuti ili proliti. Njome možete mazati i hleb, a pritom se lako pere. Urađena je u dve veličine, a zovu je i 4 u 1 kašika jer se može presaviti u četiri veličine koje su ujedno i mere.

Kašiku je 2014. izumeo Raul Agarval, pronalazač, dizajner i učitelj. Dok je studirao dizajn na jednom fakultetu u Indiji, profesor mu je dao savet da ispituje dizajn predmeta koji su dostigli svoj vrhunac evolucije. Na primer – kašiku. Od tada je Agarval počeo da traži toplu vodu i veruje da ju je našao.

Ovaj izum je predstavljen na jednom veb serveru za kreativne projekte, a uskoro će moći da se naruči u dve veličine iz bilo kog dela sveta.

Pogledajte kako izgleda nova moćna kašika u videu:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.