(VIDEO) JUBILEJ: Ibrahimović je pre 10 godina postigao jedan od najlepših golova u istoriji fudbala

Izvor: Kurir, 22.Avg.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) JUBILEJ: Ibrahimović je pre 10 godina postigao jedan od najlepših golova u istoriji fudbala

AMSTERDAM - Fudbalski klub Ajaks postavio je na društvene mreže snimak gola koji je Zlatan Ibrahimović postigao pre tačno 10 godina na meču protiv NAC Brede.

Ibrahimović je 22. avgusta 2004. godine odigrao svoj poslednji meč u dresu Ajaksa. Ajaks je pobedio 6:2, a švedski napadač je postigao het-trik. Međutim, njegov najlepši gol bio je u 76. minutu kada je ismejao maltene celu odbranu NAC Brede.

"Bila je to moja poslednja utakjica za Ajaks. Znam da sam se navijačima Ajaksa odužio za sve lepe trenutke. Video sam pogledao mnogo puta, a to je gol u kojem sam uživao", rekao je Ibrahimović, koji je potom karijeru nastavio u Juventusu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.