(VIDEO) GLUPOST GODINE: Postigao gol, a onda je isključen, jer je navijačima pokazao zadnjicu

Izvor: Kurir, 24.Dec.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) GLUPOST GODINE: Postigao gol, a onda je isključen, jer je navijačima pokazao zadnjicu

LISABON - Fudbaler portugalskog drugoligaša Fremundea Deli Gbale obrukao se na meču sa Čavesom, pošto je posle postignutog gola za svoj tim pokazao zadnjicu navijačima protivničkog tima zbog čega je dobio crveni karton.

Gbale je ušao u igru u 46. minutu meča 20. kola druge portugalske lige. On je u 83. minutu postigao gol za Fremunde i izjednačio na 1:1. Međutim, fudbaler iz Obale Slonovače je potom napravio neviđenu glupost.

On je prišao tribini gde su bili smešteni navijači domaćeg tima i pokazao im zadnjicu, a od sudije je nagrađen isključenjem.

Utakmica je na kraju završena bez pobednika, 1:1.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Dao gol, pokazao navijačima zadnjicu i... "popio" isključenje

Izvor: Vesti-online.com, 24.Dec.2014

Fudbaler portugalskog drugoligaša Fremunde Deli Gbale mogao bi da dobije epitet glupson godine! On je postigao gol, otrčao do protivničkih navijača, a onda je publici pokazao zadnjicu...Zasluženo, sudija mu je pokazao direktan crveni karton i poslao ga u svlačionicu...Pogledajte:

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.